Vinn tapet från Byracka Design!




Nu har du chans att vinna drygt 10 meter Botanica multi hos Byracka Design. Tapeten är uppdelat på fyra våder som är 270 cm höga (45 cm i bredd). Var med och tävla om den du också! Tävlingen avslutas den 10 juli.

Maria Soxbos nya bok!

Maria Soxbo har skrivit en bok om "dagens outfit och andra inlägg om modebloggsdebatten". En bok man inte vill missa med andra ord! Nu har hon även startat en facebooksida där hon lottar ut 25 välfyllda goodibags till de 25 första som skrivit om hennes bok. Här kan du köpa den för 159 kr!

Så här beskrivs tävlingen:
"För att vinna behöver man nämligen bara gå med i gruppen och sedan posta en länk till ett blogginlägg där man skrivit något om boken och de 25 första länkningarna får sig en påse goodies"

Om boken:
"Boken Dagens outfit – och andra inlägg i modebloggsdebatten är en bok om ett av 2000-talets mest utskällda och mest fascinerande fenomen. Idén föddes helt enkelt ur den massiva mediebevakning som bloggfenomenet genererat och den debatt som kretsar kring ett antal unga kvinnor som, om man ska vara ärlig, faktiskt bara odlar ett intresse."



RSS 2.0